Kamp

Poperinge 11 juli Р21 juli 2018 (meer informatie volgt later nog)

Ons jaarlijks hoogtepunt is zonder twijfel het kamp waar we allen vol spanning naar uitkijken! Tijdens de zomervakantie trekken we er met de ganse Chiromeisjesbende 10 dagen op uit. De jongste, de ribbels, mogen het thuis 5 dagen afbollen om zich rot te amuseren en komen ons op 16 juli samen met hun leidsters vergezellen!

Meestal gaan we op zoek naar een kamphuis met speelterreinen, verscholen in het groen en in de nabijheid van een charmant dorpje of stadje. Dit jaar gaan we met de fiets naar Poperinge! De ribbels en speelclub gaan met de trein.

Ribbels, speelclub, kwiks, tippers en tiptiens overnachten in het bivakhuis. Aspis laten de luxe wat achter zich en slapen in een tent. Heel uitzonderlijk (bijvoorbeeld bij een te krappe kampplaats) slapen de tiptiens ook in een tent.

Afhankelijk van de ligging van onze kampplaats spreken we een ander vervoermiddel aan: bus, trein, of zelfs met de fiets! Zo zijn we enkele jaren geleden met de fiets naar Tiegem getrokken, enkel de jongsten (onder de 9 jaar) gingen met de trein.

Dat is telkens wel een hele verhuis, aangezien we de laatste jaren met een 100-tal op kamp trekken: leden en leiding, en onze niet te missen kokkies en technische staf. We willen hierbij ook onze chauffeurs voor materiaal en valiezen van harte danken voor hun bereidwilligheid!

Vanaf het begin van de paasvakantie komt de leiding op huisbezoek om de leden in te schrijven voor het kamp. Begin juli valt dan je kampboekje in de bus, boordevol informatie: kampbenodigdheden, de kampregels, het kampthema…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>