Inschrijven/problemen?

Voor de start van het nieuwe werkjaar proberen wij zoveel mogelijk huisbezoeken te doen om kinderen/jongeren uit te nodigen om bij onze Chiro te komen en om ook aan de ouders een woordje uitleg te kunnen bieden. Dit is meestal in de maand september. Het is natuurlijk altijd mogelijk dat de leiding in tijdgebrek raakte en daardoor niet bij jou kon langskomen. Geen vrees! Iedereen is welkom!

Kom je liever eerst eens de sfeer opsnuiven voor je je inschrijft? Dat is geen enkel probleem! Wanneer je beslist hebt om lid te worden kan je bijgevoegd inschrijvingsformulier printen en afgeven aan je leiding tijdens één van de activiteiten. Bij hoofdleidster Hanne Lambrecht (O.-L.-Vrouwstraat 5, 8755 Ruiselede) in de bus steken is ook een optie.

Na overschrijving van het lidgeld ben je definitief ingeschreven. Het lidgeld bedraagt 20 euro, in de prijs zitten verzekering voor het volledige jaar en werkingskosten (uitstapjes, gebruik van materiaal, hapjes,…) inbegrepen. Wanneer je een t-shirt wilt, dien je 27 euro over te schrijven op het nummer BE63 4737 0579 6108.

Hier kan u de inschrijvingsbrief-werkjaar 2018-2019 bekijken en downloaden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>