Veel gestelde vragen

Korting via de CM: waar kan ik terecht?

Wie een formulier heeft om korting te krijgen op het lidgeld via de Christelijke Mutualiteiten mag dit op een zondag meebrengen of thuis in de bus steken bij hoofdleidster Hanne Lambrecht ( O.-L.-Vrouwstraat 5, 8755 Ruiselede). Zij bezorgt je dit dan zo snel mogelijk ondertekend terug.

Fiscaal attest voor het kamp: wanneer krijg ik dit?

Op het einde van het kamp, wanneer iedereen aan de lokalen is om leden en valiezen terug op te pikken, kan je het fiscaal attest via hoofdleidster Hanne bekomen. Wie dit formulier kwijt is, kan terecht op het gemeentehuis om dit af te halen en bezorgt dit dan aan hoofdleidster Hanne voor een handtekening.

Betalingen: wat is het rekeningnummer? Hoeveel moet ik betalen?

Het lidgeld voor het volledige werkjaar bedraagt 20 euro Een T-shirt kost 7 euro. Het inschrijvingsgeld voor het kamp zal op het inschrijvingsbriefje voor het kamp staan. Dit alles mag overgeschreven worden op rekeningnummer BE63 4737 0579 6108.

Verzekeringen?

Accidentje gehad op de Chiro en het blijkt de dag nadien nodig om naar de dokter te gaan? Neem dan alvast een ongevalsaangifte mee die de dokter kan invullen.

Wanneer krijg ik een chiro T-shirt?

Heb je een T-shirt besteld, maar nog niet gekregen? Aarzel niet en spreek een van de leidsters aan op een zondagmiddagactiviteit en je krijgt die meteen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>