Jaarlijkse activiteiten

Wij organiseren jaarlijks verschillende activiteiten:

BBQ, speelstad en streekbierenavond : voorlaatste weekend september 

Met een feestweekend in september kijken we terug op het voorbije werkjaar. Dit is al enkele jaren een gewoonte. Voor die gelegenheid slaan wij de handen in mekaar met de Chirojongens! Wat sinds onze feesteditie in 2012 (50-jarig bestaan) wel nieuw is, is dat we niet meer één weekend hebben…Maar wel 2 !!

Het eerste feestweekend beginnen we met onze streekbierenavond op vrijdagavond. Dit gaar door in het park van Ruiselede ! Op zaterdag kunnen de jongsten (tot 12 jaar) zich dan uitleven op een springkasteel, trampoline, gekke fietsen, grime, reuze-4-op-een-rij, … en zoveel meer! Op zondagmiddag hebben we dan een barbecue in onze eigen lokalen, met aansluitend speelstad op de weide.

Wallstreet Beursfuif : laatste zaterdag september

In het tweede feestweekend is er dan nog onze jaarlijkse beursfuif, Wallstreet. Meer info volgt!

Koekjesverkoop : oktober/november 

In oktober of november trekken we op stap in Ruiselede en verkopen wij de lekkerste koekjes ter wereld voor een schappelijke prijs per doos. Hiermee spijzen we onze kas en daar kunnen onze leden uiteraard volop van genieten! Dit geeft ons de kans hen te verrassen met uitstapjes, nieuw spelmateriaal of andere vernieuwende activiteiten. We vinden het dan ook plezant als vele leden hun warme jas aan trekken om de leiding te komen helpen!

Ruiselede, hou onze kalender in de gaten en zet je deur alvast open!! Bedankt!

Filmnamiddag eind januari 

Kinderfuif : januari/februari 

Spaghettiavond : april

Kamp 11 juli tot 21 juli (naaaaaaaaaaar Poperinge)

Link naar de kamppagina!

Als je met vragen zit, kun je altijd hoofdleidster Hanne contacteren (0471 73 11 72).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>