Ribbelleiding

Fleur Beuselinck begint enthousiast aan haar 2de jaar als leidsters. Ze is 18 jaar en studeert Toegepaste Economische Wetenschappen aan UGent. Fleur is heel fantasierijk en verzint zo de leukste spelletjes voor de Ribbels! Naast die fantasierijke wereld van Fleur, is ze ook muzikaal aangelegd. Ze heeft namelijk 9 jaar gitaar gespeeld in de muziekschool van Tielt. Fleur is ook een vertrouwenspersoon, dus de ribbels kunnen zeker bij haar terecht als er iets scheelt.

Frie Clabout begint aan haar zesde jaar als leidster en is zo een van de vaste waardes in onze leidingsgroep. Na de aspi’s koos ze dit jaar voor de allerkleinsten. Frie werkt ondertussen al één jaar als logopediste in Gent. Als klein meisje koos ze gelukkig voor de Chiromeisjes Ruiselede ook al woont ze in Schuiferskapelle.

Nelleke Wittevrongel is 17 jaar en start dit jaar haar eerste jaar als leiding bij de jongste groep. Nelleke houdt van spel en plezier en is van plan om er dit jaar een onvoorspelbaar tof jaar van te maken. Met haar overvloed aan enthousiasme zullen de ribbels zich dit jaar zeker en vast niet vervelen. Dit jaar zit ze in haar laatste jaar Economie Talen in Emmaüs in Aalter. Ze houdt van sfeer en gezelligheid en ze is altijd wel in voor een feestje, ze voelt haar dan ook in haar element op de dansvloer.

Eline Coffyn is 17 jaar en is dit jaar één van de nieuwe aanwinsten in de leiding. Ze zit in haar 6de jaar in Campus Reynaert waar ze Humane Wetenschappen studeert. Ze speelt al jaren tennis en is ook tennislerares. Eline is heel sportief en creatief, daarom is ze perfect als leidster in de ribbels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *