Aspileiding

Sharon Alliet start aan haar 3de jaar als aspileiding en geniet met volle teugen van het leven. Ze zit in haar 2de jaar Handelswetenschappen aan de Universiteit van Gent, waar ze ook op kot zit. Ze kan haar 101% inzetten om leuke activiteiten te verzinnen voor de Chiro. Lachen en plezier maken is iets wat we volgens haar zeker niet mogen vergeten. En het belangrijkste van al: ze ziet het volledig zitten met haar coole medeleiding Floor en Zoë om er een fantastisch jaar van te maken!

Zoë Dendonker start intussen aan haar vierde jaar leiding geven. Na twee jaartjes tipperleiding en een jaartje kwikleiding, is het de beurt aan de aspi’s. Zoë houdt naast leiding geven ook enorm van dansen. Ze geeft dansles in Time 2 Dance. Leiding en dansles geven combineert ze met de zware studie Handelswetenschappen in Gent. Een druk leven heeft Zoë, maar dit houdt haar niet tegen om er weer volledig in te vliegen in een nieuw chirojaar.

Floor Craeymeersch was altijd al een trouw lid van de Chiro. Dit jaar is het haar 4e jaar al als leidister. Floor zit in haar 3e jaar Internationaal Ondernemen in Arteveldehogeschool in Gent, waar ze ook op kot zit. Met haar eeuwige glimlach, humor en speelsheid gaat ze elke namiddag met volle goesting naar de Chiro. Ze kijkt er alvast naar uit om leiding te geven aan de aspi’s samen met Sharon en Zoë.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *