Tiptiensleiding

Anna Declercq is 19 jaar en start dit jaar aan haar 3e jaar als leidster in de Chiro. Ze studeert momenteel leerkracht lager onderwijs in Gent, waar ze ook op kot zit. Wanneer ze niet aan de schoolbanken zit of de ambiance garandeert bij de Chiro, doet ze dit in de Harmonie van Ruiselede. Je kan haar soms in de straten spotten met de fanfare. Met al haar enthousiasme en creatieve idee├źn zal Anna dus zeker een top jaar voorzien voor de leden!

Hanne Lambrecht is geboren op 17 april 1998 en is daarmee de oudste leidster. Ze is intussen gestart aan haar 6e jaar leidster bij de Chiromeisjes van Ruiselede. Ze studeerde Ergotherapie aan Arteveldehogeschool in Gent, maar ervaart nu al een groot jaar het echte werkleven als praktijkassistent in een huisartsenpraktijk in Ruiselede. Ook dit jaar, voor het derde jaar op rij, houdt Hanne onze levendige en actieve chirogroep in toom met haar hoofdleidsterschap. Ze kijkt er alvast naar uit om dit jaar aan de tiptiens leiding te geven samen met Anna en Karolina! Volgend jaar geeft ze de hoofdleidster fakkel door aan een andere topleidster!

Karolina Mikula, beter gekend bij haar bijnaam Karo, opent haar 2e leidingsjaar met de TIPTIENS! Ze is 18 jaar en leerkracht in spe voor de vakken NW en Engels. Karo houdt van een gezellig drankje met de vrienden maar op een zot feestje kan je haar ook wel vinden! Ze ziet het volledig zitten om de leden een onvergetelijk chirojaar te bezorgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *