Tipperleiding

Céline De Vriese zit al 12 jaar in de Chiro, ze is gestart bij de ribbels en begint nu haar 2e jaar als leidster bij de tippers. Naast de Chiro sport ze ook heel graag en staat ze in de zomervakanties ook in als moni op het speelplein. Céline studeert Rechtspraktijk aan de Hogeschool te Gent.

Celine Holderick is 20 jaar en begint aan haar 4e jaar als chiroleidster. Ze is een hele lieve enthousiaste leidster, ze gaf vorig jaar leiding aan de ribbels. Dit jaar koos ze voor de tippers. Naast het leiding geven, geeft Celine ook een een grote passie voor bakken. Vind je haar niet op de Chiro, dan staat ze vast en zeker iets nieuws uit te proberen in de keuken. Celine studeert vroedkunde aan Arteveldehogeschool Gent. Je kan Celine terug vinden op kot, en als ze daar niet druk aan het studeren is dan kan je haar vinden thuis in Wingene.

Ine Pauwelyn begint aan haar 4e jaar als leidster. Na 3 jaar leiding geven aan jongere groepen, gaat ze dit jaar met veel enthousiasme voor een oudere groep. Ze is heel creatief en kan dingen uitbeelden als geen ander. Zie je rond de lokalen een meisje met lange, rosse krullen? Dan heb je Ine te pakken! Ine studeert Biomedische Laboratoriumtechnologie aan Odisee in Gent, waar ze ook op kot zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *