Kwikleiding

Frie Craeymeersch is een nieuw gezicht in de leiding. Ze is 17 jaar en in haar eerste jaar zal ze leiding geven aan de kwiks. Ze is een hele enthousiaste meid. Frie studeert Wiskunde Moderne Talen in De Bron Tielt. Naast de Chiro kan je Frie ook zien sjotten in de voetbal in Egem. Frie zal de kwiks een super jaar geven!

Shakira Damman begint aan haar tweede jaar als leidster. Ze is enthousiast en staat altijd klaar voor de Chiro. Naast de Chiro danst ze ook 5 keer per week bij dansschool Lunatica. Shakira studeert Verpleegkunde in Tielt en werkt ook vaak in het rusthuis. Ze woont in Tielt en komt graag met haar brommer naar de Chiro.

Maartje De Boeck, 19 jaar, is een enthousiaste kwikleidster. Ze heeft nog een jonger zusje Floortje, die met grote ogen naar haar toekijkt. Je kan Maartje wel eens tegenkomen in de stad tussen de kledingwinkels want ze is onze persoonlijke stylist. In het weekend spreekt ze graag af met haar vrienden of is ze te vinden in Ruiselede waar ze woont.

Louka Reynaert zit al vanaf de ribbeltjes trouw bij Chiro Ruiselede. Dit jaar zien we haar als leiding van de kwiks, De actieve 18-jarige zal dan ook voor veel speelse activiteiten zorgen. Ook studeert ze in Gent voor een Bachelor Verpleegkunde. Paardrijden is één van haar hobby’s… maar ook kan ze genieten van een gezellige avond met vrienden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *