Speelclubleiding

Yana Sergeant is dit jaar begonnen aan haar eerste jaar leiding. Voor haar allereerste jaar als leidster koos ze voor speelclub. Ze is een houdt erg van knutselen en spelletjes spelen, wat perfect past bij een groep zoals de speelclub. Yana zit op school in Tielt en studeert Sociale Technische Wetenschappen. Als Yana niet op de Chiro is, kun je ze meestal vinden op de volleybal. Ze speelt niet enkel volleybal, maar geeft ook training aan kindjes. Een geboren leidster dus!

Om haar eerste leidingsjaar te starten koos Michelle Van Neste met veel plezier voor de speelclub. Iedere activiteit zal ze er met een lach staan. Je kan haar herkennen aan haar aanstekelijke lach, maar ook aan haar enthousiasme bij elk spel. In de week kan je haar terugvinden in Gent waar ze Beeldende Vorming studeert, en in het weekend doet ze al graag eens iets met vrienden of is ze creatief bezig.

Louise Schotte start dit jaar vol enthousiasme aan haar eerste jaar als leiding bij de speelclub. Een perfecte match, want Louise laat graag haar fantasie op de vrije loop en houdt ervan om haar in te leven in een spel. Ze zal zich dan ook de volle 100% geven om fantastische spellen te verzinnen voor onze speelclubbers. Ze studeert Business in EmmaĆ¼s in Aalter, waar je haar dus vaak kan tegenkomen. Naast de Chiro en studeren spreekt Louise graag af met vriendinnen en houdt ze ervan om een dansje te placeren in het weekend.

Phebe Langeraet is al de volle 4 jaar leiding in Chiro Ruiselede. Ook start ze dit jaar vol enthousiasme als leidster aan de speelclubbers! Phebe is een energieke dame met steeds een grote smile op haar gezicht. Ze is een creatief brein en verzint steeds de leukste spelletjes om haar leden een toffe spelnamiddag te bezorgen. Ze zit in haar tweede jaar Communicatiemanagement in Gent, waar ze tijdens de week ook op kot zit. Naast leidster bij de Chiro, is Phebe ook moni bij de speelpleinwerking in de zomer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *